exit
Дякуємо за інтерес до співпраці! Менеджер розгляне Вашу заявку і зв'яжемося з Вами найближчим часом.
+38 050 335-47-50
+38 067 536-42-14
Замовити дзвінок
Читайте про:
виставки, нову продукцію, новини і події на підприємстві «Артмаш»

Артмаш у 2021 році: підбиваємо підсумки

#

2021 рік став для заводу Артмаш насиченим і продуктивним. Ми продовжили покращувати продукцію і розробляти нові моделі, попрацювали над розширенням виробничих приміщень, а також старалися бути відкритими для вас на сайті, в Ютубі, Фейсбуці, Інстаграмі, Твітері, Пінтересті і Тамблері. Підтримували актуальною інформацію в Гугл-картах, на Промі, Флагмі, OLX та інших майданчиках.

В 2021 ми вперше провели новорічну акцію зі знижками. Розуміючи складну ситуацію з опаленням цієї зими, зменшили ціну дровоколів на 4 000 грн (до рівня 2019 року). Завдяки цьому ряд організацій зміг придбати якісне промислове обладнання для рубання дров, щоб опалювати сільські школи та садочки.

Розширення асортименту

Перш за все ви могли помітити зміни в каталозі обладнання:

»

  для невеликих ферм з’явився шнек-змішувач на 220 л;  
       

»

  для масштабних ліній розробили шнек дозованої подачі 3 кубометри;  
       

»

  почали випускатися двоголові шнеки для розміщення в одній лінії одночасно двох грануляторів;  
       

»

  розробили нову модель універсального подрібнювача на 11 кВт з пневмоподачею зерна. Він створений спеціально для клієнтів, які мають обмеження по максимальній потужності обладнання;  
       

»

  запустили виробництво гнучких шнеків – нового для нас типу транспортерів;  
       

»

  додали на сайт гранулятори, що працюють від ВВП трактора. Ми випускаємо їх понад 6 років, але через рідкісні звернення щодо такого товару раніше не демонстрували їх.  

Охладительный комплекс Артмаш с бункером для гранул

Одночасно з розширенням каталогу почали знімати з виробництва застарілі моделі. Зокрема, більше не виробляємо каскадні охолоджувачі, повністю перейшли на ефективніші протипоточні.

Також подрібнювачі 7,5 та 11 кВт більше не доступні з міні-циклонами, тільки з повнорозмірними циклонами. Самі циклони змінилися і з’єднуються з бункером дробарки двома шлангами для кращого пиловідведення.

Шнек дозованої подачі з воронкоподібним бункером був популярним, але незручним у транспортуванні. Тепер його замінила модель з прямокутним бункером, яка поміщається навіть у Мерседес Спринтер.

Розвиток цехів заводу Артмаш

Цех заводу Артмаш

Не менше змін сталося на території заводу:

  побудували новий цех для лазерної порізки та зварювання;  
       

  розширили приміщення для термообробки;  
       

  перевели бригаду електриків у новий збільшений цех;  
       

  зібрали більший модуль для фарбування обладнання;  
       

  доповнили склад навісом для тимчасового розміщення обладнання, підготовленого для відправки;  
       

  ввели в експлуатацію 2 сучасних фрезерних верстата з ЧПУ/ЧПК, а також станок для розпилювання металевого кругляка великих діаметрів на заготовки для матриць;  
       

  модернізували систему зберігання заготовок та обладнання, щоб всі деталі було легше знайти і перевезти у потрібне місце;  
       


  удосконалили опалення з урахуванням появи нових цехів.  
       

За цими подіями в актуальному режимі можна було слідкувати у соцмережах. Ми завжди ділимося такими моментами зі своїми підписниками.

Зміни в Інтернеті

Окрім удосконалення реальних приміщень, модернізували і наш офіційний сайт, щоб зробити його зручнішим та зрозумілішим. Зокрема:

  Зробили зручне відображення ціни, щоб вам не доводилося відкривати характеристики для її перегляду. Вартість не вказується тільки для ліній та заводів, оскільки вона коливається в залежності від комплектації.  
       

  У блоці модифікацій під кожним товаром пояснили, що саме можемо у ньому змінити.  
       

  Зробили сторінку з прикладами модифікацій та комплектацій, доступних для кожного товару.  
       

  Додали можливість залишати відгуки на сторінці товару. Відгуки, залишені на інших площадках, за згодою клієнтів, були продубльовані на сайт.  
       

  Попрацювали над відображенням сайту в мобільній версії (відділили логічні блоки для зручнішого читання, змінили пропорції картинок для їх збільшення та ін.).  
       

  Додали підкатегорії на сторінках з великою кількістю товарів. Наприклад, серед грануляторів можна відфільтрувати кормові, пелетні та двошвидкісні, а серед подрібнювачів – зернодробарки, сінорізки та універсали.  
       

  Зняли та змонтували 35 відеороликів про свою продукцію. Серед них: інструкції по використанню і налаштуванню, візити до клієнтів, демонстрація можливостей нових та оновлених моделей.  
       


 

Додали на сайт фото всіх членів нашої команди у розділ «Про компанію». Офісних працівників з телефонами також розмістили у розділі «Контакти», щоб клієнтам і партнерам було нескладно зв’язатися з потрібним відділом.

 
       
  Зробили карту про географію доставок, щоб продемонструвати, куди відправлялася наша продукція. Тепер легко уточнити, чи можемо ми доставити обладнання у вашу країну, область чи населений пункт.  
       
  Додали сторінку «Дилери» для тих, хто бажає співпрацювати з нами, або уточнити наявність представництва у своїй країні.  
       
  Статті, новини та відповіді на поширені питання зібрали в одній вкладці «Інфо», щоб потрібна інформація знаходилася інтуїтивно.  

Нажаль, не всі  плани вдалося реалізувати. Зокрема, частину обладнання, яку розраховували додати в основний каталог у цьому році, довелося перенести на наступний.

Також не вдалося уникнути підвищення цін для клієнтів – збільшення вартості металу, підшипників, моторів, шлангів, електрики та інших комплектуючих не залишило нам вибору.

Пошук по сайту працює не ідеально, будемо надалі покращувати його.

У нас ще багато планів щодо подальшого розвитку. Маємо надію, що ви залишитеся з нами й скористаєтеся позитивними результатами удосконалення всіх аспектів заводу Артмаш.

ІНШІ НОВИНИ
#
Що змінилося на заводі Артмаш за 2021 рік. Більше 30 позитивних кроків та кілька незавершених справ
#
Розглянемо статті закону, які регламентують нашу діяльність. Як ми дотримуємося вимог законодавства та забезпечуємо інформацією іншомовних покупців.
#
Каталог продукції «Артмаш» поповнився новою категорією продуктів - ваговими промисловими дозаторами. На даний момент ми виготовляємо напівавтоматичні одноканальні пристрої, які оптимально відповідають потребам наших клієнтів. Промислові дозатори «Артмаш» в першу чергу призначені для полегшення фасування кормових гранул і паливних пелет. Вони тепер входять в повну комплектацію ліній гранулювання, незалежно від типу вихідної сировини.
#
Розповідаємо про унікальність нової роторно-молоткової дробарки, розробленої конструкторами заводу «Артмаш». Цей подрібнювач працює одночасно молотками та ножами
#
Нещодавно каталог заводу «Артмаш» поповнився вже третьою моделлю гранулятора з мотором на 7,5 кВт. Раніше ми пропонували тільки пелетні і кормові версії, тепер випускаємо і універсальну – для всіх видів сировини.
#
Гранулятор тирси на 37 кВт – найбільша та продуктивніша модель від «Артмаш». Розповідаємо про технічні нюанси й захисні системи.
#
Клієнти неодноразово запитували нас про невеликий гранулятор, здатний переробляти тирсу. Конструктори «Артмаш» врахували ваші побажання і розробили гранулятор тирси на 7,5 кВт
#
Завод «Артмаш» презентує нове обладнання – комплекс для приготування комбікормів всім видам домашніх тварин. Він виконує операції з подрібнення, змішування і дозованої подачі. Виріб можна доповнити гранулятором і / або охолоджувальної колонкою ...
#
Новий шнек точного завантаження з бункером на 1,5 м куб. розроблений за запитами клієнтів, яким не вистачає бункерів стандартного об`єму. Зміна конструкції бункера дозволила зробити його більш містким і продуктивним, але при цьому обладнання не втратило можливості тонкого регулювання подачі.
#
Виготовлення дров в промислових масштабах вимагає автоматизації всіх етапів виробництва. Розколювання колод полегшують наші рейкові дроворуби, але процедура завантаження готових дров на вантажівку - теж трудомісткий і тривалий процес. Тому в каталозі Артмаш з'явився новий товар - конвеєр для дров. Транспортер тепер можна купити окремо або замовити в складі дровокольного лінії. Конвеєр підходить для навантаження дров в машини малого і середнього тоннажу.