exit
Дякуємо за інтерес до співпраці! Менеджер розгляне Вашу заявку і зв'яжемося з Вами найближчим часом.
+38 050 335-47-50
+38 067 536-42-14
Замовити дзвінок
Читайте про:
виставки, нову продукцію, новини і події на підприємстві «Артмаш»

Гранулятор корму на бензині – щоб не залежати від мережі

#

Ми завжди прислухаємося до прохань і побажань наших клієнтів з приводу ефективності та економічної роботи обладнання для виробництва гранульованого корму. Тому, сьогодні хочемо розповісти про нову модель гранулятора, яка працює не від електрики, а на бензиновому двигуні.

Устаткування стане незамінним помічником для тих:

• у кого немає можливості під'єднати гранулятор до напруги 380 В;

• хто стикається з частими перебоями електрики;

• кому використання бензину вигідніше, ніж оплата електроенергії.

Щоб побачити в дії роботу бензинового гранулятора, подивіться підготовлену для вас відеозйомку.

Дана модель вже була протестована і пройшла перевірку ВТК. До того ж, сверловка і зенковка матриць до гранулятора, а також точіння і фрезерування роликів проходили на нових верстатах з ЧПК/ЧПУ, зокрема ─ (Akira Mi 745, серія V) від компанії Akira-Seiki. Тому ми виключаємо появу таких дефектів, як нерівність отворів, нерівномірність перемичок між отворами, деформацію матриці і т.п.

У чому особливість бензинового гранулятора

Гранулятор для комбікорму працює на бензиновому двигуні Sadko потужністю 6,5 кінських сил. Така модель дає можливість отримати відмінну продуктивність (при переробці трав'яних культур – 200 кг/год, по зерну – 250 кг/год) при відсутності електромережі.

 Гранулятор на бензиновому двигуні

Відзначимо важливі відмінності нової моделі з бензиновим двигуном:

На даному грануляторі ми використовуємо якісний, перевірений часом словенський двигун внутрішнього згоряння Sadko, куди заливається 92 чистий бензин. Такий двигун ми також використовуємо для комплектації наших промислових дровоколів вже більше 8 років.
На вал двигуна встановили нашу розробку ─ відцентрову муфту, яка допомагає нормально завести мотор і експлуатувати обладнання без збоїв.
Виріб пофарбований молотковою фарбою, яка має більшу стійкість і довговічність, ніж покриття, яке ми використовували раніше.

Робота бензинового гранулятора показується на відео. Він добре витримує навантаження та забезпечує продуктивність на рівні пелетизатора потужністю 7,5 кВт. Для збільшення продуктивності, можна використовувати обладнання в тандемі зі шнеком дозованої подачі або з ще однією нашою новинкою – шнеком подачі-змішувачем корму. Такий комплекс допоможе вберегти двигун від перегріву, а ролики і матрицю від частого зносу.

Гранулятор на бензиновому двигуні зі шнеком точної подачі-змішувачем корму

Модель на бензиновому двигуні:

Практична та зручна у використанні. Вона має малі габарити і підійде для підсобного або невеликого фермерського господарства.

   
Транспортабельна і проста в експлуатації. Устаткування легко переміщати по території, завдяки наявності коліщаток, а для обслуговування достатньо залучити одного оператора.

Гарантія на даний гранулятор 12 місяців. Є й післягарантійне обслуговування. При необхідності у нас можна замовити деталі та комплектуючі до обладнання. Наші клієнти вже встигли випробувати бензиновий гранулятор корму на роботоспроможність та ефективність.

Модифікацією і продуктивністю задоволені, про що свідчать хороші відгуки та збільшення охочих придбати таку модель.

Історія виробу

У 2019 році для всіх виробів «Артмаш» почала використовуватися молоткова фарба. Вона стійкіша до стирання та погодних умов, що допомагає зберегти гідний зовнішній вигляд обладнання. На фотографіях старих та нових моделей можна помітити різницю у відтінках.

У 2020 році ми перестали співпрацювати з дилером двигунів Sadko та перейшли на мотори Weima. Вони випускаються у Китаї, але виробник забезпечує високу якість продукції. Двигуни були ретельно протестовані на заводі та у виробничих умовах у наших клієнтів. Модель двигуна Вейма з двигуном потужністю 7 кінських сил виконує свою роботу так само добре, як Садко 6,5 к. с.

На вторинному ринку можна зустріти обидва описані варіанти. Щоб переконатися, що ви знайшли виріб «Артмаш», а не схожий аналог, зверніться до менеджера. Він зможе визначити його за загальним виглядом та фото шильдика на моторі.

Нержавеющий логотип Артмаш

У 2021 році замість брендованих наклейок на обладнання почали кріпити логотип із нержавіючої сталі. Він довговічніший, тому допомагає швидко визначити виробника у разі перепродажу гранулятора. Новий власник отримує інформацію про наш сайт та можливість замовити матрицю, ролики чи інші необхідні деталі.

Восени 2021 року була виготовлена ​​пелетна модель бензинового гранулятора, здатна переробляти тирсу. Оскільки зараз ця модифікація не дуже популярна, вона не ввійшла до основного каталогу продукції. Але ми регулярно зв'язуємось із власником, щоб відстежити можливі недоліки.

Хто вже користувався гранулятором, який працює від електрики або на бензині? Які вигоди для себе б виділили по кожній моделі? Раді будемо почитати Ваші відгуки в коментарях.

ІНШІ НОВИНИ
#
Що змінилося на заводі Артмаш за 2021 рік. Більше 30 позитивних кроків та кілька незавершених справ
#
Розглянемо статті закону, які регламентують нашу діяльність. Як ми дотримуємося вимог законодавства та забезпечуємо інформацією іншомовних покупців.
#
Каталог продукції «Артмаш» поповнився новою категорією продуктів - ваговими промисловими дозаторами. На даний момент ми виготовляємо напівавтоматичні одноканальні пристрої, які оптимально відповідають потребам наших клієнтів. Промислові дозатори «Артмаш» в першу чергу призначені для полегшення фасування кормових гранул і паливних пелет. Вони тепер входять в повну комплектацію ліній гранулювання, незалежно від типу вихідної сировини.
#
Розповідаємо про унікальність нової роторно-молоткової дробарки, розробленої конструкторами заводу «Артмаш». Цей подрібнювач працює одночасно молотками та ножами
#
Нещодавно каталог заводу «Артмаш» поповнився вже третьою моделлю гранулятора з мотором на 7,5 кВт. Раніше ми пропонували тільки пелетні і кормові версії, тепер випускаємо і універсальну – для всіх видів сировини.
#
Гранулятор тирси на 37 кВт – найбільша та продуктивніша модель від «Артмаш». Розповідаємо про технічні нюанси й захисні системи.
#
Клієнти неодноразово запитували нас про невеликий гранулятор, здатний переробляти тирсу. Конструктори «Артмаш» врахували ваші побажання і розробили гранулятор тирси на 7,5 кВт
#
Завод «Артмаш» презентує нове обладнання – комплекс для приготування комбікормів всім видам домашніх тварин. Він виконує операції з подрібнення, змішування і дозованої подачі. Виріб можна доповнити гранулятором і / або охолоджувальної колонкою ...
#
Новий шнек точного завантаження з бункером на 1,5 м куб. розроблений за запитами клієнтів, яким не вистачає бункерів стандартного об`єму. Зміна конструкції бункера дозволила зробити його більш містким і продуктивним, але при цьому обладнання не втратило можливості тонкого регулювання подачі.
#
Виготовлення дров в промислових масштабах вимагає автоматизації всіх етапів виробництва. Розколювання колод полегшують наші рейкові дроворуби, але процедура завантаження готових дров на вантажівку - теж трудомісткий і тривалий процес. Тому в каталозі Артмаш з'явився новий товар - конвеєр для дров. Транспортер тепер можна купити окремо або замовити в складі дровокольного лінії. Конвеєр підходить для навантаження дров в машини малого і середнього тоннажу.