exit
Дякуємо за інтерес до співпраці! Менеджер розгляне Вашу заявку і зв'яжемося з Вами найближчим часом.
+38 050 335-47-50
+38 067 536-42-14
Замовити дзвінок
Читайте про:
виставки, нову продукцію, новини і події на підприємстві «Артмаш»

Новий комплекс охолоджувача гранул і пелет від ТОВ «Артмаш»

#

Делегація підприємства ТОВ «Артмаш» нещодавно відвідала ферму з вирощування курей у м. Радомишль, Житомирської області, куди було доставлено нове обладнання для охолодження гранул. Вже не перший рік наша команда працює з цим клієнтом, поставляючи йому високоякісну техніку. Підтвердження цього – лінія гранулювання, яка вирізняється своєю ефективністю і роботоспроможністю вже кілька років.

Нова розробка підприємства ТОВ «Артмаш» – охолоджувач гранул (пелет) має високі показники продуктивності (до 1000 кг/год) і, на відміну від попередньої моделі, займає набагато менше місця. Сумарна потужність двигунів, а їх у комплексі чотири, становить 5,5 кВт.

Головні перевагами, яких вдалося домогтися при створенні охолоджувача:

  • стійкість корпусу до корозії завдяки використанню нержавіючої сталі;
  • наявність автоматичних сенсорів, що дозволяють регулювати висоту підйому гранули та її скидання на вивантажувальний транспортер;
  • низький рівень шуму;
  • відсутність пилу під час всього циклу роботи.

Новий комплекс охолоджувача гранул (пелет) від ТОВ «Артмаш»

Керувати таким комплексом може один оператор, що підвищує ефективність роботи на виробництві.

Автоматизований охолоджувач  гранул (пелет) від ТОВ «Артмаш»

З чого складається охолоджувач гранул і пелет від ТОВ «Артмаш»?

Комплектуючі даної моделі:

1. Ківшевий транспортер.

2. Корпус, обладнаний:

  • шлюзовим затвором;
  • пультом керування;
  • автоматичними датчиками рівня грануляту;
  • оглядовим вікном.

3. Протипиловий равлик.

4. Охолоджувальна колонка, куди входять нагнітаючий та всмоктуючий вентилятори, а також циклон.

5. Відвантажувальний транспортер.

6. Вібростіл-просіювач.

Процес охолодження гранул займає менше 10 хвилин.

Етапи охолодження гранул (пелет)

Пелети висипаються гарячими і ламкими. У такому стані вони легко деформуються, якщо їх засипати у великий мішок – частина може розкришитися. Після охолоджувача пелети стають твердими і щільними. Тому працювати з ними можна без рукавичок, засипати в біг-беги та контейнери, і не боятися, що там утворяться крихти з сировини. У кінці багатоетапного процесу ви отримуєте не тільки охолоджену, а й очищену від пилу та готову до використання продукцію.

Як це працює, розглянемо далі:

  • Ківшевий транспортер, який забирає гранулу після процесу гранулювання, подає її в спеціальний корпус.

Корпус охолоджувача  гранул (пелет) від ТОВ «Артмаш» 

  • Після цього сировина проходить через протипиловий равлик  потрапляє безпосередньо в охолоджуючу колонку.

Охолоджуюча колонка від ТОВ «Артмаш»

  • За допомогою нагнітаючого та всмоктуючого вентиляторів потік повітря проходить крізь гранулу, вбирає всю вологу і знижує температуру. Циклон служить своєрідним фільтром для очищення повітря від пилу.
  • У кінці гранули потрапляють на вібростіл, який повністю просіює отриману гранульовану сировину.

Вібростіл-просіювач  охолоджувача гранул (пелет) від ТОВ «Артмаш»

Весь процес охолодження гранул на фермі з вирощування курей був знятий нашим оператором, тому ви можете подивитися його на нашому каналі на YouTube:

Чому варто надати перевагу нашій продукції?

Пріоритет підприємства ТОВ «Артмаш» – якість виготовленого обладнання. Ми цінуємо свою репутацію, і вже більше восьми років випускаємо обладнання, яке відповідає міжнародним стандартам якості. Оновлений охолоджувач гранул (пелет) – не виняток. Деталі й запчастини до цього комплексу виготовляються з легованої сталі. Крім того, ми надаємо гарантію на нашу продукцію (12 місяців) та післягарантійне обслуговування.

Охолоджуючий комплекс із повним закритим циклом (від забору сировини до готової просіяної гранули) можна використовувати в тваринництві та промисловості. Перед продажем вся техніка обов’язково тестується і проходить ВТК.

Ще раз оцінивши стан своєї продукції після двох років щоденної експлуатації, можемо впевнено сказати, що для нашого обладнання характерні висока продуктивність, надійність і доступність.

Будемо раді вашим коментарям та оцінці нашого нового комплексу. Також ми відкриті до нових пропозицій.

ІНШІ НОВИНИ
#
Що змінилося на заводі Артмаш за 2021 рік. Більше 30 позитивних кроків та кілька незавершених справ
#
Розглянемо статті закону, які регламентують нашу діяльність. Як ми дотримуємося вимог законодавства та забезпечуємо інформацією іншомовних покупців.
#
Каталог продукції «Артмаш» поповнився новою категорією продуктів - ваговими промисловими дозаторами. На даний момент ми виготовляємо напівавтоматичні одноканальні пристрої, які оптимально відповідають потребам наших клієнтів. Промислові дозатори «Артмаш» в першу чергу призначені для полегшення фасування кормових гранул і паливних пелет. Вони тепер входять в повну комплектацію ліній гранулювання, незалежно від типу вихідної сировини.
#
Розповідаємо про унікальність нової роторно-молоткової дробарки, розробленої конструкторами заводу «Артмаш». Цей подрібнювач працює одночасно молотками та ножами
#
Нещодавно каталог заводу «Артмаш» поповнився вже третьою моделлю гранулятора з мотором на 7,5 кВт. Раніше ми пропонували тільки пелетні і кормові версії, тепер випускаємо і універсальну – для всіх видів сировини.
#
Гранулятор тирси на 37 кВт – найбільша та продуктивніша модель від «Артмаш». Розповідаємо про технічні нюанси й захисні системи.
#
Клієнти неодноразово запитували нас про невеликий гранулятор, здатний переробляти тирсу. Конструктори «Артмаш» врахували ваші побажання і розробили гранулятор тирси на 7,5 кВт
#
Завод «Артмаш» презентує нове обладнання – комплекс для приготування комбікормів всім видам домашніх тварин. Він виконує операції з подрібнення, змішування і дозованої подачі. Виріб можна доповнити гранулятором і / або охолоджувальної колонкою ...
#
Новий шнек точного завантаження з бункером на 1,5 м куб. розроблений за запитами клієнтів, яким не вистачає бункерів стандартного об`єму. Зміна конструкції бункера дозволила зробити його більш містким і продуктивним, але при цьому обладнання не втратило можливості тонкого регулювання подачі.
#
Виготовлення дров в промислових масштабах вимагає автоматизації всіх етапів виробництва. Розколювання колод полегшують наші рейкові дроворуби, але процедура завантаження готових дров на вантажівку - теж трудомісткий і тривалий процес. Тому в каталозі Артмаш з'явився новий товар - конвеєр для дров. Транспортер тепер можна купити окремо або замовити в складі дровокольного лінії. Конвеєр підходить для навантаження дров в машини малого і середнього тоннажу.