exit
Дякуємо за інтерес до співпраці! Менеджер розгляне Вашу заявку і зв'яжемося з Вами найближчим часом.
+38 050 335-47-50
+38 067 536-42-14
Замовити дзвінок
Читайте про:
виставки, нову продукцію, новини і події на підприємстві «Артмаш»

Ваговий дозатор для промислових ліній гранулювання «Артмаш»

#

Каталог продукції «Артмаш» поповнився новою категорією продуктів – ваговими промисловими дозаторами

Наразі виготовляємо напівавтоматичні одноканальні пристрої, які оптимально відповідають потребам наших клієнтів.

Промислові дозатори «Артмаш» перш за все призначені для полегшення фасування кормових гранул та паливних пелет.

Вони тепер входять у повну комплектацію ліній гранулювання пеллет і заводів гранульованих кормів.

До того ж, ваговий дозатор знадобиться для наповнення тари точними порціями інших продуктів:

  • зерна (пшениці, кукурудзи, жита, зерносумішей);
  • круп (гречки, рису, вівсяних пластівців);
  • інших сипучих харчових продуктів (кави, заморожених і сушених ягід, соди);
  • ліків (активованого вугілля);
  • сухих добрив (мінеральних і органічних);
  • пластикових гранул (напівфабрикатів переробки пластику);
  • прального порошку.

Коли інший матеріал володіє аналогічною сипучістю й насипною щільністю, для нього також підійде наш дозатор. Якщо вам потрібно дозувати сировину, яке не входить в список, фахівці «Артмаш» можуть провести тестування обладнання на вашому продукті й зняти відео звіт. Так ви зможете переконатися в правильності його роботи й уточнити оптимальні настройки.

Переваги вагових дозаторів

При дозуванні сипучих продуктів можна враховувати як об'єм сировини, так і її вагу. Ми вирішили налагодити випуск вагових дозаторів, оскільки вони більше підходять для оптимізації фасування гранул.

Дозатор в лінії гранулювання Артмаш

Крім цього, вагові дозатори мають інші переваги:

Висока точність зважування, яка не залежить від насипної щільності продукту.
Можливість швидко переналаштувати фасовку. Наприклад, на лінії протягом дня робили дерев'яні гранули для котячих лотків в пакетах по 1 кг, а потім за хвилину перейшли на завантаження паливних пелет в пакети по 10 кг. При цьому в одній упаковці може бути від 200 г до 50 кг.
Низьке енергоспоживання. Наша вагова модель використовує всього 100 В, в той час, як об'ємні вимагають 400 В і більше. Нам відомо, що через обмеження максимального споживання клієнтам нерідко доводиться жертвувати потужністю гранулятора або відмовлятися від частини обладнання. Тому ми випускаємо дозатори, які не вимагають багато енергії.
Проста оптимізація в залежності від насипної щільності сировини. Щоб зробити подачу швидшою або повільнішою, досить покрутити ручку гвинта шибера навіть в процесі роботи.

Також існує можливість повної автоматизації вагових дозаторів, але зараз серед наших клієнтів більш популярні напівавтоматичні. Оператору доводиться замінювати тару після кожного наповнення, зате обладнання дешевше і надійніше.

Комплектація промислового дозатора

Ваговий дозатор може надаватися як окремо, так і разом з завантажувальним транспортером для наповнення його бункера. У складі лінії гранулювання дозуючий пристрій зазвичай безперервно заповнюється норією (вертикальним ковшовим транспортером закритого типу) або похилим відкритим ковшовим конвеєром.

Для тих, хто планує наповнювати бункер дозатора з великого резервуара або за допомогою пилососа, а також для користувачів власних навантажувачів, існує можливість купити окремий дозатор і, якщо знадобиться, внести модифікації для оптимальної сумісності з наявним обладнанням. Наприклад, для заповнення зерном через пилосос можемо зробити герметичну кришку на бункер з патрубком під ваш шланг.

Комплектація дозатора Артмаш

У базовій комплектації промисловий дозатор складається з:

  1. Бункера на опорі з воронкоподібним дном. Завдяки його формі, гранули опускаються вниз під дією гравітації, тому в конструкції не потрібен підворушувач. Резервуар обладнаний шибером з плавним регулюванням відкривання.
  2. Вібролотка. В робочому стані вузол постійно рухається з боку в бік, підштовхуючи гранули вниз у приймальний лоток. Щоб сировина не розсипалася, приймальний лоток виконаний у формі воронки.
  3. Кільця із швидкознімними фіксаторами для мішка. Тримає мішок відкритим під час наповнення. Завдяки обраним затискачам тара забирається і встановлюється за 4-5 секунд.
  4. Опорної платформи для тари з тензодатчиками. Сенсори відстежують навантаження на опору і передають дані автоматиці. При використанні однакових мішків обнулити їх вагу потрібно тільки 1 раз. Висота платформи регулюється.
  5. Пульта керування з автоматикою. Оператор встановлює вагу продукту в одному пакунку, й автоматика припиняє роботу дозатора після досягнення заданої маси. Пульт встановлено на поворотній опорі для зручності оператора. Автоматика запам'ятовує настройки та відновлює їх після відключення електроенергії.

Устаткування «Артмаш» регулярно вдосконалюється. Якщо з боку клієнтів будуть скарги і вимоги поліпшити конструкцію, базова комплектація може змінитися.

Можливі модифікації

Модифікації дозаторів Артмаш

За запитом клієнтів ми часто злегка змінюємо базові моделі обладнання. В даному випадку ви можете коригувати:

  • розмір бункера. Пропонуємо моделі з резервуаром 0,6 м3 і 1,5 м3. Якщо цього будемо недостатньо, можемо збільшити висоту бункера до досягнення заданого об'єму. При необхідності також можемо зменшити висоту бортиків, якщо передбачається безперервна робота дозатора в складі лінії;
  • стаціонарність. Можемо встановити обладнання на опори або додати колеса для переміщення по цеху. У другому випадку додаємо стопор, щоб запобігти зсуву пристрою під час роботи;
  • тип фіксації для тари. У базовій версії встановлюємо швидкознімні затискачі для мішка. Але якщо ви фасуєте в іншу тару, можемо прибрати їх або замінити на інший тип кріплення.

Модифікації вносяться тільки в тому випадку, коли вони не погіршують роботу устаткування. Ми завжди намагаємося зробити зміни, які задовольнять запити клієнта та одночасно збережуть зручність, надійність і продуктивність наших виробів.

Подивіться, як працює дозатор гранул та інших сипучих речовин, в нашому відео звіті. Знімали на прикладі кормових гранул 6 мм з дозуванням 5 і 10 кг.

Налаштування вагового дозатора

Практика показала, що іноді клієнтам складно розібратися з налаштуванням вагового дозатора під власний продукт. Тому ми зняли докладний ролик та продемонстрували:

  • як встановити грубу вагу однієї порції;
  • як встановити точну вагу однієї порції;
  • як нівелювати вагу платформи для мішка;
  • як нівелювати вагу тари (мішка, пакета, ящика);
  • як відрегулювати швидкість висипання (окремо для грубої та точної ваги);
  • як налаштовувати продуктивність дозатора;
  • як відновити роботу після стрибка напруги в мережі;
  • як почистити переповнену пам'ять

Хочете дізнатися ще щось про промислові дозатори «Артмаш» – телефонуйте нашим менеджерам. Бажаєте висловити свою думку про нові продукти - пишіть нам тут або в групі в Фейсбук.

ІНШІ НОВИНИ
#
Що змінилося на заводі Артмаш за 2021 рік. Більше 30 позитивних кроків та кілька незавершених справ
#
Розглянемо статті закону, які регламентують нашу діяльність. Як ми дотримуємося вимог законодавства та забезпечуємо інформацією іншомовних покупців.
#
Каталог продукції «Артмаш» поповнився новою категорією продуктів - ваговими промисловими дозаторами. На даний момент ми виготовляємо напівавтоматичні одноканальні пристрої, які оптимально відповідають потребам наших клієнтів. Промислові дозатори «Артмаш» в першу чергу призначені для полегшення фасування кормових гранул і паливних пелет. Вони тепер входять в повну комплектацію ліній гранулювання, незалежно від типу вихідної сировини.
#
Розповідаємо про унікальність нової роторно-молоткової дробарки, розробленої конструкторами заводу «Артмаш». Цей подрібнювач працює одночасно молотками та ножами
#
Нещодавно каталог заводу «Артмаш» поповнився вже третьою моделлю гранулятора з мотором на 7,5 кВт. Раніше ми пропонували тільки пелетні і кормові версії, тепер випускаємо і універсальну – для всіх видів сировини.
#
Гранулятор тирси на 37 кВт – найбільша та продуктивніша модель від «Артмаш». Розповідаємо про технічні нюанси й захисні системи.
#
Клієнти неодноразово запитували нас про невеликий гранулятор, здатний переробляти тирсу. Конструктори «Артмаш» врахували ваші побажання і розробили гранулятор тирси на 7,5 кВт
#
Завод «Артмаш» презентує нове обладнання – комплекс для приготування комбікормів всім видам домашніх тварин. Він виконує операції з подрібнення, змішування і дозованої подачі. Виріб можна доповнити гранулятором і / або охолоджувальної колонкою ...
#
Новий шнек точного завантаження з бункером на 1,5 м куб. розроблений за запитами клієнтів, яким не вистачає бункерів стандартного об`єму. Зміна конструкції бункера дозволила зробити його більш містким і продуктивним, але при цьому обладнання не втратило можливості тонкого регулювання подачі.
#
Виготовлення дров в промислових масштабах вимагає автоматизації всіх етапів виробництва. Розколювання колод полегшують наші рейкові дроворуби, але процедура завантаження готових дров на вантажівку - теж трудомісткий і тривалий процес. Тому в каталозі Артмаш з'явився новий товар - конвеєр для дров. Транспортер тепер можна купити окремо або замовити в складі дровокольного лінії. Конвеєр підходить для навантаження дров в машини малого і середнього тоннажу.